MENU

Wie zijn wij

GroWplant is een kwekerij van tropische planten uit diverse landen zoals, Costa Rica, Guatemala en Honduras. Wij richten ons voornamelijk op de middelgrote termijnorders bestemd voor retail, bouwmarkten, grootwinkelbedrijven en discounters. Bijna 90 procent van onze producten gaat naar het buitenland.

De kwekerij is gelegen in het goed bereikbare tuinbouwgebied Bergenden, beschikt over uitstekende laad- en losmogelijkheden en heeft diverse dockshelters. Onze kas is optimaal ingericht om de tropische omstandigheden goed na te bootsen. Met goede verzorging en een uitgebalanceerde gewasbescherming creëren we planten van de hoogste kwaliteit. 

GroWplant is opgericht in 2014 door Gerard Willemsen. Gerard heeft ruim 35 jaar ervaring in het kweken van groene planten en seizoensproducten. Een plantenman in hart en nieren, met een voorliefde voor tropische planten. Gerard is altijd op zoek mooie planten en nieuwe mogelijkheden. Dat zie je terug op een tafel in de kwekerij waar hij nieuwe dingen uitprobeert of juist kijkt wat er met een oude plantensoort nog mogelijk is.

In ons potplantenassortiment bieden wij de producten Beaucarnea, Cycas, Pachypodium en Livistona. Samen met producten van collega’s, zoals de Zamioculcas, is dit een zeer exotisch assortiment. De Aloë Vera is een trendy product dat wij aanbieden in diverse potmaten. Daarnaast kweken wij de seizoensgebonden Impatiens New Guinea, deze is leverbaar van 14 tot week 26.

Wij zijn MPS-A gecertificeerd, dit milieucertificaat onderstreept onze milieuvriendelijke bedrijfsvoering en het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

GroWplant is aangesloten bij KANplant, een onafhankelijk samenwerkingsverband tussen twaalf kwekers binnen de stadsregio Arnhem Nijmegen. De kwekers werken nauw samen binnen dit verband.

De kracht van onze kwekerij is onze klantgerichtheid. Door de jarenlange ervaring van Gerard kunnen wij als geen ander precies het product maken dat de klant graag wil hebben. Wij zijn een flexibel bedrijf en denken graag mee met de klant. Bijna alles is dan ook mogelijk!

 

Hier kan je ons vinden